کد خبر: ۴۰۷۴۲۸
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۲ 15 April 2017
معاون استاندار سیستان وبلوچستان وفرماندار شهرستان ویژه چابهار با اشاره به موقعیت راهبردی و وجود محیط زیست غنی، ارتقای سطح اداره حفاظت محیط زیست و انجام تحقیقات و پژوهش در این شهرستان را خواستار شد.

ایوب درویشی جمعه شب در نشست دبیران کارگروه تخصصی حوزه محیط زیست سیستان وبلوچستان با حضور رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و استاندار سیستان و بلوچستان در فرمانداری چابهار اظهار داشت: محیط زیست محور توسعه هر منطقه است و توجه به محیط زیست موجب هم افزایی توسعه می شود.
وی به غنای محیط زیست در حوزه شهرستان چابهار اشاره و خاطرنشان کرد: سواحل مکران با گونه های جانوری دریایی و ساحلی، تمساح پوزه کوتاه، انواع پرندگان و خزندگان از جمله ظرفیت های قوی محیط زیست این منطقه است.
وی ادامه داد: توجه دولت به محرومیت زدایی و توسعه چابهار ستودنی است بطوریکه طرح های بزرگی نظیر توسعه بندر شهید بهشتی، راه آهن، پتروشیمی و فولاد در حال اجراست.
فرماندار شهرستان ویژه چابهار تصریح کرد: سطح محیط زیست و تحقیقات و پژوهشی در این منطقه باید ارتقا پیدا کند تا بتوان موفقیت لازم در حوزه محیط زیست را کسب کرد.
وی تمساح پوزه کوتاه (گاندو) را یکی از نمادهای محیط زیست سیستان و بلوچستان دانست و بر پرورش، حفاظت و معرفی این گونه نادر تاکید کرد.
درویشی گفت: به منظور معرفی بهتر گاندو و اطلاع رسانی بیشتر و شناخت این گونه جانوری به مردم محلی و بلوچ باید برنامه جدی تعریف شود. 
وی گفت: سفر مسئولان بلند پایه موجب شناخت از مشکلات و تلاش بیشتر آنان برای توسعه و پیشرفت هر منطقه می شود.
وی از رویکرد خوب دولت تدبیر وامید در حمایت و توجه به محیط زیست قدردانی کرد.
به گزارش ایرنا، معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط‌ زیست کشور /جمعه/ وارد فرودگاه کنارک شد و مورد استقبال استاندار سیستان وبلوچستان و شماری از مسئولان قرار گرفت.
رئیس سازمان حفاظت محیط‌ زیست کشور را در این سفر جمعی از کارشناسان و مدیران حفاظت محیط زیست همراهی می کنند.
دیدار با خانواده بزرگ زاده که سال گذشته فرزند خردسال شان طعمه گاندو شده بود از دیگر برنامه های معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور به چابهار است.
شهرستان چابهار براساس سرشماری آبان سال 1395 با جمعیت 283 هزار و 204 نفر و 48 هزار و 147 خانوار از شمال به شهرستان های نیکشهر، قصرقند و سرباز، از شرق به کشور پاکستان، از جنوب به دریای عمان(مکران) و از غرب به شهر کنارک متصل است.
چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی ایران و سرزمین موج و مرجان واقع در قلب مَکُّرانِ بلوچستان و در فاصله 645 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان از 2 شهر به نام های چابهار و نگور، سه بخش مرکزی، دشتیاری و پلان، 6 دهستان و 438 روستا تشکیل شده است.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار